Menu
0
https://www.tegel-outlet-aalsmeer.nl/klantenservice/garantie
Zoeken
Winkelmandje
Hulp of meer informatie? Bel 0297 - 547 448
Cash and Carry
Binnen 48 uur geleverd! ( mits voorradig)
Gegarandeerd de laagste prijs
Betaal met iDeal

Een uitgebreide garantie op alle kranen

Garantie op kranen

Bij Tegel outlet Aalsmeer B.V. geldt de fabrieksgarantie zoals die door de verschillende fabrikanten gehanteerd wordt. Over het algemeen varieert deze garantie tussen de 5 en 15 jaren op het materiaal.  Indien u een garantiekwestie wilt melden bij Tegel outlet Aalsmeer B.V., dan kunt u hiervoor een serviceformulier op onze website invullen.

Klik hier voor het serviceformulier

Kosten van de installateur

Indien een product als gevolg van transport schade of een fabricagefout herleverd dient te worden, zal Tegel outlet Aalsmeer B.V. er alles aan doen om een zo spoedig mogelijke herlevering te bewerkstelligen.

Tegel outlet Aalsmeer B.V. kan helaas geen verantwoordelijkheid of kosten dragen die gemaakt worden door het inhuren van loodgieters, installateurs e.d. die om welke reden dan ook niet verder kunnen met nog of reeds aangevangen werkzaamheden bij een klant. Dit betekent dat Tegel outlet Aalsmeer B.V. nooit de kosten zal vergoeden die ontstaan indien een door Tegel outlet Aalsmeer B.V. geleverd product gebreken blijkt te hebben of de verwachte levertijd niet gehaald wordt.