Menu
0
https://www.tegel-outlet-aalsmeer.nl/landingspagina/badkamermeubel
Zoeken
Winkelmandje
Hulp of meer informatie? Bel 02 97 365 222
Niet tevreden? Geld terug!
Binnen 48 uur geleverd! ( mits voorradig)
Gegarandeerd de laagste prijs
Betaal met iDeal, of bij levering

Badkamermeubel

Om het gebruik van een badkamer zo eenvoudig mogelijk te houden, wordt gekozen voor het gebruik van een badkamermeubel. Badmeubels zijn er in verschillende combinaties, kleuren, materialen en afmetingen. Dankzij deze grote keuze is het makkelijk om een passend badkamermeubel voor iedere badkamer te vinden. Een badkamermeubel bestaat standaard uit een wastafel, met daaronder een kast uitgevoerd met lades, een bijpassende spiegel kan mee besteld worden. Diverse badkamermeubels zijn uitgevoerd met één of meerdere bijkasten, waarin badkamer benodigdheden worden opgeslagen. De badmeubels in deze categorie zijn geheel vervaardigd uit hout, met een keramische wastafel.

Kranen voor het badkamermeubel

De wastafels zijn standaard uitgevoerd met één kraangat. alleen het meubel van 120 cm is met 2 kraangaten. Iedere kraan uit het assortiment past op deze wastafels.

In combinatie met uw badkamermeubel kunt u direct een bijpassende wastafelkraan uit het assortiment van tegel outlet Aalsmeer mee bestellen. Iedere kraan, zowel de wastafel- als de keukenkranen, past op iedere wastafel uit onze collectie. Deze kranen zijn dankzij de standaard aansluiting van de waterslangen en de eenvoudige montage van de kraan zeer eenvoudig en snel te monteren op de wastafels van de badkamermeubels.

Klik hier om direct naar de badkamermeubelen te gaan in de webwinkel.