Menu
0
https://www.tegel-outlet-aalsmeer.nl/referenties?p=2
Zoeken
Winkelmandje
Hulp of meer informatie? Bel 02 97 365 222
Niet tevreden? Geld terug!
Binnen 48 uur geleverd! ( mits voorradig)
Gegarandeerd de laagste prijs
Betaal met iDeal, of bij levering

Referenties

Op deze pagina kunt u een bericht achter laten voor andere bezoekers. Zo kunt u ervaringen met elkaar delen. Heeft u een leuke reactie? Dan kunt u die hier kwijt.

Sluiten

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mail
Bericht
  Versturen
Marie-Therese
Super tevreden !! Ik ben naar meerdere tegel outlets geweest maar deze steekt met kop en schouders boven de andere uit! Veel keuze in allerlei soorten tegels, heel goede prijs, zeer snelle levering (binnen 2 dagen), zeer klantvriendelijk, de communicatie kan via Whatsapp waardoor altijd heel snel reactie op een vraag, kortom Top! Ga zo door!
Jeannette
Geweldige zaak mooie tegels heel makkelijk ook via WhatsApp goede communicatie en advies zeer mooie tegels tegen goede prijs levering ook al goed
Heb geen enkele min punt.
Als ik ooit weer eens tegels nodig heb, ga ik hier zeker terug komen
Dank voor alles ik ben super blij en zeer tevreden
Groetjes jeannette
Özkan
Heel goede en betrouwbare zaak. Ik had tegel besteld en werd binnen de afgesproken dag en tijd netjes bezorgd.
Everien Versteeg
Wat een TOP service wordt er gegeven door dhr. Abdel. van Tegeloutlet Aalsmeer Hij is zeer klantvriendelijk, Denkt met je mee en neemt de tijd voor je, en zeker niet onbelangrijk: hij geeft je een mooie prijs voor een prima tegel. Hij komt gemaakte afspraken na. Ik geef hem een dikke pluim. Abdel dankjewel voor je vriendelijke goeie service.
khalid
top service, zeer tevreden en goedkoop
Harm
Wil je tegels ect , dan is dit het juiste adres alles zeer scherp geprijsd en top service waarbij de klant centraal staat, Ben zeer tevreden over de kwaliteit van de tegels en de prettige samenwerking met de verkoper (Abdel} soms een beetje chaotisch maar uiteindelijk stelt hij alles in het werk om alles goed te regelen echt een prima persoon om zaken mee te doen. Kortom prima adres Tegeloutlet Aalsmeer !!!!
Monique van Leeuwen
Super service!
Slechts een paar tegeltjes had ik nodig. De eigenaar nam de tijd voor me en de tegeltjes mocht ik niet eens betalen! Waar vind je dat nog?
Frank Endhoven
Wij zijn zeer te spreken over Tegeloutlet Aalsmeer. De heer Abdel is zeer klantvriendelijk en komt na wat hij toezegt.
De door ons bestelde tegels werden door de leverancier te laat bij de Tegeloutlet afgeleverd. Om extra vertraging te voorkomen en ons schema met de tegelzetter niet te frustreren heeft de heer Abdel ervoor gezorgd dat de tegels op zijn kosten, op zaterdagavond bij ons thuis afgeleverd werden.
Helaas bleek tijdens het tegelen dat de leverancier van één van de tegelsoort niet de juiste maat geleverd had. Doordat de heer Abdel direct via één van zijn collega's de juiste tegels geregeld had, hebben wij bijna geen vertraging opgelopen. De tegels die wij overhielden konden terug en werden gecrediteerd.
Niet onbelangrijk te vermelden is dat hun prijzen echt gunstig zijn!
Kortom: een grote pluim voor de service en geleverde kwaliteit!
Rick
Zeer tevreden over Dhr "Abdel" van Tegeloutlet Aalsmeer. Hadden vloertegels gekocht die niet de juiste bleken. Verkoper Abdel gebeld die direct een vervangende tegel ging uitzoeken en na goedkeuring rechtstreeks bestelde bij de fabriek in Italiie. De oude tegels werden kosteloos thuis geruild voor de nieuwe. Kwamen door andere hoeveelheid stuk goedkoper uit en prijsverschil werd direct verrekend. Abdel hield ons steeds telefonisch op de hoogte en konden hem altijd bellen. Hij zei steeds wat hij ging doen maar nog belangrijker: Hij DEED ook wat hij beloofde( en belde ook steeds terug) en dat kom je nog maar zeer zelden tegen. Na het leggen van onze tegelvloer bleef nog ruim 8 m2 over vanwege zeer gering snijverlies. Het retourneren hiervan was voor Abdel ook geen enkel probleen en we kregen direct de kostprijs contant terug!!" Dit is pas betrouwbare en TOP service. Abdel bleek ook nog grote vakkennis over plavuizen te hebben . De uitleg en adviezen waren helder en juist en we hebben geen tegenstrijdigheden of onzinverhalen kunnen vaststellen. Integere verkopers bestaan gelukkig nog steeds!!
Beste Abdel van Tegeloulet: JE VERDIEND EEN WARME DOUCHE EN EEN GROOT COMPLIMENT VOOR JE KENNIS EN KLANTGERICHTHEID!!!
We zullen tegeloutlet bij iedereen aanbevelen en komen een volgende keer zeker terug!!
peggy
kraan was niet voorradig na verschillende mails en na 3 weken stellen ze voor het bedrag terug te storten. ik had 66,50 betaald! en er is een bedrag terug gestort van 65 euro!! Zeker geen aanrader!!!
Eerste pagina Vorige pagina
2
Volgende paginaLaatste pagina